Tijdelijke stop i.v.m. verbouwing

Tijdelijke stop i.v.m. verbouwing

Geplaatst op 20 augustus 2018 door Redactie Gratiswinacties.nl.

 

Tijdelijke stop i.v.m. verbouwing!

 

Een jammerlijk maar noodzakelijk besluit maar van circa 20-09 t/m 30-11 zullen onze prijsvragenwebsites tijdelijk "on-hold" worden gezet! De reden; een verbouwing. Niet van de websites zelf maar een prive-verbouwing. De afgelopen jaren heb ik dag en nacht vanuit ons tuinhuisje, waarin ik mijn werkkantoortje heb, de prijsvragenwebsites bijgehouden. Echter is dit "kantoor" niet geisoleerd en derhalve vries je in de winter aan je toetsenbord vast en in de zomer drijf je bijna vanzelf al zwetend naar buiten i.v.m. de warmte. Verre van ideaal en gezond.

Door de hete zomer van dit jaar heb ik in de vakantieperiode dan ook besloten dat daar verandering in moest komen. Het huidige tuinhuisje gaat plat en er komt een geisoleerd stenen kantoor voor terug. Tevens zal dan ook meteen de gehele tuin aangepakt worden en dat gaat betekenen dat de stroomvoorziening in de tuin ook tijdelijk op non-actief gaat. Binnen in huis is er geen ruimte om ongestoord te kunnen werken zonder de rest van het gezin tot last te zijn met drie jonge kinderen en dus zit er niets anders op dan een tijdelijke stop in te lassen om het plan daadwerkelijk te kunnen realiseren en op een gezonde maar met name ook prettige manier mijn prijsvragen-hobby voort te kunnen zetten.

Aangezien ik tevens nog een gewone intensieve baan heb van circa 30-40 uur per week, daarnaast dagelijks minimaal 5 uur nodig heb om de prijsvragenwebsites draaiende te houden tesamen met een gewoon en druk gezinsleven vergt dat al vrij veel van me maar een verbouwing erbij lijkt me niet gezond en ik hoop dan ook dat elk weldenkend mens er begrip voor heeft en het logisch acht dat ik even de stekker eruit trek om te voorkomen dat ik mezelf voorbij loop. Tenslotte zijn er grenzen aan hetgeen een mens fysiek en psychisch aan kan.

Sinds ons prijsvragen bestaan in 2004 hebben we enkel af en toe een korte zomerpauze ingelast om, net als de meeste mensen, even te kunnen bijkomen middels een korte vakantie maar ditmaal is er geen andere optie dan de websites voor een wat langere periode tijdelijk te pauzeren.

We hopen op een ieders begrip en na de verbouwing starten we weer zoals vanouds met onze dagelijkse prijsvragen en gratis producten.

 

UPDATE 25-11-2018 :

Door diverse tegenslagen is de verbouwing helaas nog verre van afgerond. Desondanks starten we vanaf vandaag langzaam weer op om tijdig klaar te zijn alvorens op 1 december weer de talloze kerst-acties starten.

 

Meer artikelen lezen op ons blog? Neem dan een kijkje op ons volledige blog!

 

Met vriendelijke groeten,

Redactie Gratiswinacties.nl

Laat een reactie achter

Awin - Wilpe
GW06 - Mamasliefste
GW06 - Ikhebprijs
GW01 - jiggy
GW08 - Prijsvragengala
GW01 - yourmailing
GW02 - euroclix
GW05 - Gaafvoormama
GW01 - filmliefhebb
GW09 - planetzone
GW01 - whatsappprijsvraag
GW03 - partner
GW04 - zigiz
© 2016 Gratiswinacties.nl - Alle rechten voorbehouden | Realisatie & Hosting door Hendrick Media